نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت گری در شیراز - عظیمی

لیست قیمت کولر گازی اسپلیت آدرس نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی

نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت گری در شیراز - عظیمی

لیست قیمت کولر گازی اسپلیت آدرس نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی

نمایندگی رسمی خدمات تعمیر ضمانت خرید فروش آدرس لیست قیمت کولرگازی اسپلیت در شیراز-عظیمی09177375800

کلمات کلیدی

نمایندگی فروش کولرگازی اسپیلت در شیراز

خدمات پس از فروش کولرگازی اسپیلت در شیراز

خدمات نصب کولر گازی اسپلیت در شیراز

خدمت پس از فروش کولرگازی اسپلیت در شیراز

خدمات پس از فروش کولرگازی اسپلیت گری در شیراز

نمایندگی رسمی کولرگازی اسپلیت گری در شیراز

نمایندگی رسمی کولرگازی اسپیلیت گری در شیراز

نصب کولرگازی اسپلیت در شیراز

نمایندگی رسمی کولرگازی اسپیلیت در شیراز

فروش کولرگازی اسپلیت گری در شیراز

نمایندگی کولرگازی اسپلیت گری در شیراز

خرید کولرگازی اسپیلت گری در شیراز

خرید کولرگازی اسپیلیت گری در شیراز

خرید کولرگازی اسپلیت در شیراز

نمایندگی کولرگازی اسپیلیت در شیراز

قیمت کولرگازی اسپیلیت گری در شیراز

تعمیرات کولرگازی اسپلیت در شیراز

گری

اسپلیت

نمایندگی کولر گازی در شیراز

نمایندگی اسپلیت در شیراز

فروش اسپلیت کولر گازی شیراز

اسپلیت هایسنس

نصب کولر گازی در شیراز

فروش اسپلیت در شیراز

بهترین مارک کولر گازی در شیراز

ارزان ترین کولر گازی در شیراز

نمایندگی مجاز فروش سرویس کولر گازی اسپلیت در شیراز

میزان سرمادهی کولر اسپلیت

کولر گازی اسپلیت پرتابل

۶ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

۲۸
مهر


طراحی سیستم تهویه ساختمان مختلف :


ساختمان‌های تجاری - اداری

1- در قسمت حسابداری و سایر قسمت‌های مشابه در ادارات عمومی، تعداد نفرات ft2 75 را حداکثر یک نفر در نظر می‌گیرند. در دفاتر خصوصی تراکم افراد به یک نفر در ft2 200 کاهش می‌یابد. در اتاق‌های انتظار، اتاق‌های کنفرانس و اتاق‌های مدیران تعداد افراد ممکن است به یک نفر در ft2 20 افزایش پیدا کند.

2- بار سیستم روشنایی در این ساختمان‌ها تقریبا 2 تا 5w/ft2 در نظر گرفته می‌شود.

3- هنگامی که بارالکتریکی برابر یا بیش تر از 6w/ft2 باشد، باید با استفاده از تخلیه هوا مقداری از حرارت را از منبع تولید آن دفع کند.

4- مساحت مورد نیاز برای تجهیزات الکتریکی و مکانیکی ساختمان‌های اداری حدود 8 تا 10 درصد مساحت ناخالص ساختمان است.

5- مساحت مورد نیاز برای تجهیزات الکتریکی و مکانیکی ساختمان‌های اداری حدود 8 تا 10 درصد مساحت ناخالص ساختمان است.

6- برای عبور کانال‌ها، لوله‌ها و تجهیزات به 3 تا 5 درصد مساحت ناخالص هر طبقه مورد نیاز می‌باشد.

7- برج‌های خنک کننده به ازای هر 400 ft2 از مساحت ساختمان حدود 1 ft2 را اشغال می‌کنند.

ساختمان‌های تجمعی - سالن‌های اجتماع
1- در این ساختمان‌ها بار اصلی سرمایشی ناشی از حضور افراد و تغذیه هوای تازه است. تعداد افراد را می‌توان از تعداد صندلی‌ها و یا با تقریب حدود 7.5 تا 10 ft2 به ازای هر نفر تخمین زد.

2- هوای تازه مورد نیاز افراد برای این ساختمان‌ها طبق استاندارد 62 انجمن ASHRAE بین 15 تا 60 CFM به ازای هر نفر است.

3- بازده فیلترهای هوای ساختمان‌های تجمعی باید 30% باشد.

4- در فصل سرمایشی معمولا هوای قسمت جایگاه‌ها از بالا تغذیه می‌شود و برگشت هوا می‌تواند از زیر صندلی‌ها و یا ارتفاع پایین در اطراف جایگاه‌ها صورت پذیرد. اگر دریچه‌های برگشت در زیر صندلی نصب شوند نباید سرعت هوا از 275 FPM بیش‌تر باشد. استفاده از دریچه‌هایی که فاصله آن‌ها از یکدیگر 30cm است نتایج رضایت بخشی خواهد داشت.


استادیوم‌ها
1- معمولا در سالن‌های ورزشی کوچک از سیستم‌های تشعشعی در پیرامون و سیستم تهویه مرکزی با 4 تا 6 بار تعویض هوا در ساعت استفاده می‌کنند.

2- اتاق‌های رختکن نیاز به تهویه مطبوع دارند و به میزان تغذیه هوای تازه آن‌ها باید از 2 تا 3CFM در هر فوت مربع باشد.

استخرهای شنا
1- هوارسان در استخرها معمولا برای سرمایش یا رطوبت زدایی با استفاده از 100% هوای تازه انتخاب می‌شود.

2- شرایط طراحی استخرهای معمولی به شرح زیر می‌باشد:
شرایط هوای داخل برای استخرهای معمولی و آب درمانی 80F و RH=60% می‌باشد. دمای آب برای استخرهای معمولی 75 تا 85F برای استخرهای آب درمانی 85 تا 95F و برای استخرهای مسابقه 72 تا 75F است. این دما برای استخرهای نگهداری حیوانات دریایی 102 تا 117F می باشد.

3- در اغلب موارد باید هوای استخر را یک تا دوبار در ساعت تعویض کرد. در اکثر مقررات وقتی برای استخر سیستم تهویه مطبوع وجود نداشته باشد تعداد دفعات تعویض هوا 6 مرتبه در ساعت ذکر شده است.

4- مقدار صدای مجاز محوطه استخر باید حدود NC45 تا NC50 باشد.

5- فشار محوطه استخر باید حدود 0.05 تا 0.15in WG کم تر از فضاهای مجاور باشد.

 


گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 

 

  • کولرگازی اسپلیت گری در شیراز
۲۲
مهر


تله مایع مبرد ( کومولاتور )
هدف از نصب تله مایع ، جلوگیری از ورود مایع به کمپرسور است. ورود لوله از لوله مکش به داخل کمپرسور به لحاظ غیر قابل تراکم بودن آن ، موجب وارد آمدن ضربات شدید از طرف پیستون و خرابی های دیگری را به همراه دارد. وجود مایه در خروجی اوپراتور زمانی می تواند رخ دهد که بار اوپراتور به صورت ناگهانی افت نماید. قبل از اینکه شیر انبساط بتواند در خصوص تغییر بار عکس العمل نشان داده و جریان مبرد را کم نماید.
در این شرایط مایع مبرد خارج شده از اپراتور در اکومولاتور به تله خواهد افتاد و در حالی که از طریق پوسته تله ، جذب گرما می کند به تدریج تبخیر خواهد شد. در بعضی از تاسیسات یک لوله سایز کم مایع مبرد از خروجی کندانسور به طرف پوسته اکومولاتور سریع انجام پذیرد. با این کار مبرد داخل لوله مایع بیشتر خنک شده ( ساب کولد ) باعث افزایش راندمان می شود.
در توضیح شکل اکومولاتور ، یک سوراخ کوچکی در قسمت ته لوله  U شکل وجود دارد. وقتی که روغن در اکومولاتور بالا می آید به داخل لوله مکش نفوذ کرده و به سمت کمپرسور برگشت می شود.
 شیر سرویس در هنگام وکیوم و شارژ مبرد و اندازه گیری فشار استفاده می شود و شیر سرویس توسط آچار آلن باز یا بسته می شود. در زمان اندازه گیری فشار با هنگام تخلیه هوا ( وکیوم ) این شیر باز است. با بستن این شیر ارتباط مکانیکی واحد بیرونی با واحد درونی و برعکس بسته می شود. این شیرها در قسمت ورود و خروج گاز مبرد به کمپرسور نصب می شود. شیری که در نقطه خروج گاز زیونیت داخلی و یا ورود گاز به کمپرسور نصب شده است، به نام شیر سرویس مکش و شیری که در محل خروج گاز از کندانسور و ورود مایع به اوپراتور قرار دارد، شیر سرویس رانش نامیده می شود. تنها اختلافی که در بین این دو شیر سرویس وجود دارد معمولا در اندازه بزرگتر می باشد. زیرا بایستی حجم بیشتری از گاز را عبور دهد در حالی که شیر سرویس رانش که گاز با فشار زیاد و متراکم تری را عبور می دهد، کوچکتر است.
کارکرد عادی شیر سرویس به صورتی است که چنانچه ساقه شیر را در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانیم شیر کاملا باز خواهد شد. جریان ماده مبرد از میان شیر سرویس بدون هیچ گ.نه مانعی ادامه می یابد. این حالت شیر را  back seat می نامند. با باز کردن درپوش محل گیچ که معمولا اندازه 4 / 1 اینچ یا 6 میلی متر می باشد. ماده مبرد از سیستم خارج نخواهد شد. پس از اینکه فشارسنج در محل گیچ روی شیر سرویس بسته شد با نیم دور یا کمتر چرخش در جهت عقربه های ساعت ، فشار داخل سیستم محل اتصال گیچ می رسد.
اگر ساقه شیر سرویس در جهت عقربه های ساعت تا آخر چرخانده شود، شیر  front seat شده است. جریان ماده مبرد از میان شیر قطع گردیده است. اگر شیر های سرویس ها ( مکش و رانش )  front seat شده باشد، یونیت بیرونی از سیستم تبرید ایزوله می شود. در چنین شرایطی اوپراتور می تواند باز شده و از مدار خارج گردد، بدون اینکه مقدار ماده مبرد شارژ شده کم شود.
نکته:
سایز محل اتصال شیلنگ شیر سرویس های دستگاه هایی که با مبرد  R410a کار می کنند، بزرگتر از دستگاه هایی است که با مبرد  R22 کار می کنند، می باشد ( 8 میلی متر ).
 

 

گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 

 

  • کولرگازی اسپلیت گری در شیراز
۱۵
مهر


کارآیی واحدهای سیستم تهویه مطبوع DOAS
استفاده از آب برای خنک کردن فضای اتاق نه تنها مفید است بلکه روش مناسب و قدیمی در سیستمهای سرمایشی و تهویه کف اتاق و دیوار است. در واحدهای انتهایی سیستم تهویه مطبوع DOAS همراه با عملکرد موتور مبدل جریان ECM به دلیل حذف فن مرکزی جهت روشن کردن پلنوم القایی، ذخیره بالای انرژی ممکن می شود. فشار مورد نیاز برای راه انداختن سری واحدهای انتهایی کانال سیستم تهویه مطبوع DOAS بسیار کم است چرا که فشار داخل محفظه سیستم منفی بوده و هوا را به بیرون از داکت اصلی هدایت می کند. برای ذخیره بیشتر انرژی، زمانی که سرعت حرکت فن تا حد ممکن کاهش می یابد باید از نمایشگر حجم هوای مورد استفاده در واحدهای انتهایی ECM استفاده کرد.
واحد موتور مبدل جریان الکتریکی ECM در این سیستم یک واحد مستقل از مؤلفه فشار است. به این معنا که کامپیوتر ECM سیگنال مطلوب جریان هوا را با به کارگیری کنترل دیجیتال مستقیم DDC با فشار موجود و گشتاور فن مقایسه می کند تا مطمئن شویم که فن، هوایی با جریان مطلوب تحویل می دهد.
فن همیشه باید حجم هوای بیشتری را نسبت به حجم هوای اولیه تهویه ایجاد کند. عملکرد یک دریچه تنظیم معمولی تا 5% به میزان فشار وابسته است و توسط سیستم دیجیتال مستقیم DDC کنترل می شود. و از آنجا که این کنترل دوگانه صورت می گیرد، بنابراین جریان هوای تازه به میزان کافی تولید می شود.
راه اندازی فن با جریان هوای بسیار پایین حتی می تواند انرژی بیشتری را ذخیره کند. از آنجا که می دانیم خروجی های هوا می توانند محیط مطلوبی را با جریان مناسب هوا و سیستم توزیع مناسب ایجاد کنند. واحدهای انتهایی کانالها زمانی که بار نهان هوای محیط کم است میزان دمش هوا را کمتر می کنند. بنابراین با تنظیم دریچه ها میزان تهویه هم کنترل می شود.
واحدهای انتهایی کانالها در سیستم تهویه مطبوع DOAS به گونه ای طراحی شده اند که معمولا اوایل صبح یا به هنگام غروب که بار نهان هوا بیشتر می شود، به صورت هماهنگ تری عمل کنند. در این زمانها سیستم سرمایشی به تنهایی نمی تواند پاسخگوی بیرون راندن بار نهان محیط باشد اما قادر است میزان ورود هوای اولیه را به محیط اطراف افزایش دهد.

 


گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

 

  • کولرگازی اسپلیت گری در شیراز
۱۰
مهر


دسته‌بندی کمپرسور از نظر رفتاری
برحسب چگونگی فرآیند تراکم، کمپرسور ها به دو دسته تقسیم‌ می‌شوند


برحسب چگونگی فرآیند تراکم، کمپرسور ها به دو دسته تقسیم‌ می‌شوند:
الف: کمپرسور های جابه‌جایی مثبت (Positive Displacement)
ب: کمپرسور های گریز از مرکز (Centrifugal)

در کمپرسور های جابه‌جایی مثبت، همواره مقدار معینی از گاز بین دو قطعه به تله انداخته شده و با کاهش حجم محفظه، فشار گاز افزایش می‌یابد. این کمپرسور ها خودبه‌خود به دو دسته تناوبی (Reciprocating) و دورانی (Rotary) تقسیم می‌شوند. البته هر یک از دسته‌های فوق تنوع زیادی در شکل و ساختار مکانیکی داشته ولی از لحاظ رفتاری دارای ویژگی‌های نسبتاً یکسانی هستند.
در کمپرسور های جریان پیوسته، (گریز از مرکز)، ابتدا انرژی جنبشی گاز مورد تراکم پیوسته در پروانه افزایش داده شده و سپس بخش اعظمی از انرژی جنبشی آن در یک مجرای گشاد شونده بنام حلزونی (Volute) به انرژی پتانسیل (فشار) تبدیل می‌شود.
انتخاب کمپرسور مناسب به شرایط و نوع بهره برداری بستگی دارد که اهم آن به شرح ذیل می‌باشد:

فشار و دبی مورد نیاز
حساسیت به حضور روغن
خواص فیزیکی و شیمیایی
بهای انرژی
قابلیت اعتماد
هزینه‌های تعمیر و نگهداری و قطعات یدکی قیمت اولیه
حداکثر درجه حرارت قابل قبول

 

 

گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

  • کولرگازی اسپلیت گری در شیراز
۰۹
مهر

 چیلر جذبی دو اثره از همان اجزای اصلی چیلر تک اثره تشکیل شده با این تفاوت که در چیلر جذبی دو اثره از یک ژنراتور مبدل حرارتی و یک پمپ اضافی نیز استفاده شده است. ژنراتور درجه حرارت بالا می تواند از بخار یا آب داغ به عنوان منبع انرژی استفاده نماید یا می تواند از احتراق یک سوخت مانند گاز طبیعی یا نفت استفاده کند.

 

در ژنراتور دما بالا بخار با درجه حرارت بسیار بالا و یا آب داغ درون لوله هایی که در محلول جاذب با غلظت متوسط غوطه ور هستند جریان می یابد. محلول از بخار یا آب داغ حرارت جذب نموده و باعث به جوش آمدن مبرد و جدا شدن آن از محلول جاذب می شود با جوشیدن و جدا شدن مبرد محلول جاذب غلیظ می شود و به ابزوربر باز می گردد. بخار مبرد گرم تولید شده در ژنراتور دما بالا به ژنراتور دما پایین رفته و در آنجا درون لوله هایی که در محلول رقیق غوطه ور هستند جریان می یابد محلول از بخار مبرد درجه حرارت بالا حرارت جذب کرده و باعث می شود تا مبرد در ژنراتور دما پایین به جوش آمده و از محلول جاذب جدا شود با جوشیدن مبرد و جدا شدن آن غلظت محلول جاذب بالا رفته و به ابزوربر باز می گردد.

بخار مبرد دما پایین ایجاد شده در ژنراتور دما پایین به کندانسور که در دمای پایین تری قرار دارد می رود علاوه بر این مبرد مایع که در داخل لوله های ژنراتور درجه حرارت پایین چگالش یافته است نیز به داخل کندانسور جریان می یابد. سپس مبرد درون کندانسور و دستگاه انبساط و اواپراتور و ابزوربر به شیوه ای همانند طی مسیر مبرد در چیلر جذبی تک اثره مسیر خود را ادامه می دهد. پمپ ژنراتور دما پایین محلول رقیق جاذب را جهت تلغیظ مجدد به ژنراتور حرارت پایین بر می گرداند این محلول رقیق و خنک برای پیش گرم شدن توسط محلول گرم غلیظ برگشتی از دو ژنراتور از مبدل حرارتی دما پایین عبور می کند.

پمپ ژنراتور دما بالا بخشی از محلول میانی را به منظور تلغیظ جدید مجدد از ژنراتور دما پایین پمپ کرده و به ژنراتور دما بالا می فرستد. قسمتی از این محلول میانی خنک برای پیش گرم شدن توسط محلول گرم غلیظ جریانی از ژنراتور دما بالا از مبدل حرارتی دما بالا عبور می نماید. این کار انرژی گرمایی مورد نیاز برای به جوش آمدن مبرد در ژنراتور دما بالا را کاهش میدهد همچنین برای پیش خنک کردن محلول غلیظ برگشتی به ابزوربر نرخ جریان آب خنک کن مورد نیاز در ابزوربر را کاهش می دهد.

همه چیلرهای جذبی دو اثره از اجزای پایه مشابه ساخته شده اند: ژنراتور درجه حرارت بالا، ژنراتور درجه حرارت پایین، کندانسور، اواپراتور، ابزوربر و دو عدد مبدل حرارتی محلول و چند عدد پمپ.

سه روش معمول وجود دارد که می توان با استفاده از هر کدام از آنها محلول را درون چیلر به گردش درآورد: سری، موازی و سری-معکوس.

سیکل جریان سری-معکوس

در یک سیکل جریان سری-معکوس محلول رقیق خروجی از ابزوربر به ژنراتور دما پایین که در آن تا حدودی غلیظ می شود پمپ می گردد. سپس بخشی از این محلول میانی به ژنراتور دما بالا پمپ شده که در آنجا بیشتر تلغیظ می گردد. محلول میانی باقیمانده خروجی از ژنراتور دما بالا مخلوط می گردد. سیکل سری معکوس نیاز به دو عدد پمپ ژنراتور دارد که البته این امر کار کنترل را در شرایط بار جزئی آسان تر می کند.

سیکل جریان سری

در سیکل جریان سری محلول رقیق به طور کامل از ابزوربر به ژنراتور دما بالا پمپ می گردد. با جوشیدن و تبخیر مبرد و رفتن آن به ژنراتور دما پایین محلول جاذب غلیظ می شود سپس محلول میانی حاصله به ژنراتور دما پایین می رود و در آنجا توسط بخار مبردی که در ژنراتور دما بالا تولید شد بیشتر تلغیظ می گردد. سپس محلول غلیظ شده به منظور تکرار سیکل به ابزوربر باز می گردد.

سیکل جریان موازی

در سیکل جریان موازی محلول رقیق ابزوربر بین ژنراتورهای دما پایین و دما بالا تقسیم می شود. هر دوی جریان های محلول رقیق در ژنراتور تلغیظ شده و قبل از برگشت به ابزوربر دوباره با هم مخلوط می شوند در صورتیکه برای کنترل جریان محلول به ژنراتور دما پائین از یک دستگاه ثروتلینگ استفاده می شود. سیکل جریان موازی را می توان با استفاده از یک دستگاه پمپ ژنراتور پیاده نمود

 

 

گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

 

 

  • کولرگازی اسپلیت گری در شیراز
۰۲
مهر

  - هوای مورد نیاز تهویه

در سیستم فن کویل هوای مورد نیاز تهویه را یا می‌توان از طریق دریچه‌های پشت فن کویل‌ها تامین کرد و یا از طریق سیستم مستقل هوای تهویه شده تازه. مشکلات حالت اول را برشمردیم. سوای این مشکلات نمای ساختمان و زشتی آن در نتیجه استفاده از دریچه‌های متعدد، همچنین برهم خوردن توازن هوا در اتاق‌ها به سبب افزایش فشار هوای بیرون، به ویژه در زمستان‌ها که سرعت باد زیاد می‌شود و برخی اوقات هوا طوفانی است، ازمشکلات دیگر این سیستم است. درساختمان‌های بلند مرتبه نیز به سبب «اثر دودکش» فشارداخل ساختمان درقسمت پایین آن نسبت به فشار هوای بیرون منفی می‌شود، به قسمی که هوای بیرون ازطریق دریچه پشت فن کویل به راحتی و بدون کنترل وارد اتاق می‌شود. درقسمت بالای ساختمان این فشار مثبت می‌شود و هوای اتاق به میزانی زیاد از طریق دریچه پشت فن کویل و بدون کنترل، ازاتاق خارج می‌شود.
مشکلات بالا ایجاب می‌کند که برای ارتقاء کیفیت هوای اتاق‌ها و به منظور توزیع هوای تهویه شده تازه به اتاق‌ها از شبکه کانال استفاده شود. در این سیستم به منظور تهویه هوای تازه از یک یا چند هواساز مرکزی استفاده می‌شود. البته این سیستم (فن کویل + سیستم مستقل هوای تازه تهویه شده) جزو سیستم‌های آبی ـ هوایی طبقه بندی می‌شود.

  - مزایا ومعایب سیستم فن کویل

مزایای سیستم تمام آبی فن کویل:

فضای کم‌تری را اشغال می‌کند.

به منظور تهویه مطبوع ساختمان‌های موجود به راحتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اتاق مرکزی برای هواساز، همچنین فضای زیاد به منظور کانال کشی حذف می‌شود.

دمای هر اتاق را می‌توان به طور مستقل کنترل کرد.

آلودگی هر یک از اتاق‌ها به سایر اتاق‌ها سرایت نمی‌کند (در بعضی موارد این امر بسیار حائز اهمیت است.)

چون سیستم دارای کانال کشی رفت و برگشت نیست به هنگام حریق، کنترل آتش و دوده‌های حاصل ازآن راحت‌ترازسیستم‌های تمام هوایی است.

چون دراین سیستم به منظور گرمایش ازآب گرم با دمای پایین استفاده می‌شود، می‌توان همراه این سیستم ازسیستم‌های بازیافت گرمایی و نیز گرمایش خورشیدی استفاده کرد.


  - معایب سیستم تمام آبی فن کویل:

تعمیر و نگهداری آن کاربراست و لازم است بخشی ازآن دراتاق انجام شود.

چنانچه رطوبت زدایی به توسط دستگاه هواساز مرکزی انجام نشود، در مناطقی که رطوبت بالا دارند کنترل رطوبت در آن خوب نیست.

به تشتک و لوله‌هایی به منظور تخلیه آب تقطیر شده نیاز است.

فیلتراسیون هوا به سبب استفاده ازفیلترهای راندمان کم، خوب نیست.

چنانچه ازدستگاه هواساز مرکزی به منظور تامین هوای تازه استفاده نشود، کنترل مقدارهوای تازه ورودی به اتاق‌ها برای حفظ کیفیت هوا مناسب نیست.
 


گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

 

 

  • کولرگازی اسپلیت گری در شیراز